Banner
Banner
Banner
Banner

Näkökulmat

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Matkailijan näkökulma

Esteettömyys helpottaa kaikkien matkailijoiden elämää, mutta joillekin se on onnistuneen matkailukokemuksen ehdoton edellytys. Esittelemissämme kohteissa tilojen ja palveluiden saavutettavuus sekä viestinnän esteettömyys luovat perustan, jolle matkailija voi oman vapaa-ajan viettonsa suunnitella. Hakupalvelustamme löytää myös tietoa matkakohteiden tarjoamista aktiviteeteistä. Saavutettavassa kohteessa voi nauttia paremmin matkailukokemuksesta ja omista harrastuksista.

Virkistäytyminen ja positiiviset elämykset matkakohteessa tuovat iloa kaikkien ihmisten elämään. Hakupalvelumme avulla jokaisella matkailijalla on mahdollisuus etsiä itselleen sopiva matkakohde.


Palveluntuottajien näkökulma

Tilojen ja palveluiden saavutettavuus lisää asiakkaiden viihtyvyyttä, siitä on hyötyä kaikille asiakkaille. Hyvin toimivat ratkaisut auttavat ylläpitämään positiivista imagoa ja luomaan kestäviä asiakassuhteita.  Matkakohteen saavutettavuus tukee markkinointia ja myyntiä.

Kaikki matkailijat tahtovat saada hyvää palvelua. Hyvän palvelun ja matkailukohteen esteettömyyden merkitys korostuu niiden henkilöiden kohdalla, joiden liikkumis- ja toimintakyky on muita heikompi. Laadukas palvelu ja esteettömät palveluratkaisut antavat matkailijalle hyvän mielen ja kokemuksen siitä, että häntä arvostetaan.  Kävijäuskollisuus nousee voimakkaasti, kun asiakkaat voivat luottaa siihen, että heidän tarpeensa otetaan huomioon.