Banner
Banner
Banner
Banner

Pelireissu Ouluun 28.11.-30.11.08

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Blogi

PeteTaas uusi kausi pyörähti käyntiin kansallisessa sarjassamme. Ensimmäiset kauden ottelumme sijoittuivat Ouluun, jossa meitä oli vastassa sekä oululainen Merikoski II että Turun TPS. Matka oli pitkä, joka jo sinällään oli kokemus, ja tiimiä yhteen hitsaava sellainen. Tällä kertaa meillä olikin uusi ase, pelituoli. Tai olihan meidän laitahyökkääjällämme Terhillä ollut sellainen jo keväästä, mutta tällä kertaa meillä oli kaksi pelituolia hyökkäyspäädyssä. Pelituolit ovat ristiriitainen aihe, toisaalta se lisää epätasa-arvoisuutta, mutta toisaalta taas mahdollistaa vauhdikkaamman pelin... Joka tapauksessa jos muilla joukkueilla on pelituoli, jää joukkue jolla ei ole, jalkoihin. Oli sitten asiasta mitä mieltä tahansa.

Lauantain ensimmäinen matsi oli vasta klo 14:45, mutta silti meillä tuntui olevan kiire. Ehdimme kuitenkin vielä tuunauttaa viimeiset säädöt pelituoleihimme kisapaikalla, sekä luoda yhteishenkeä pukukopissa. Ensimmäinen matsimme Merikoski II:sta vastaan onnistui yli odotusten. Raivokkaalla taistelulla peli loppui tuloksin 2-7 meidän hyväksemme, siitäkin huolimatta että Merikoski II:sen Mariella Tenkanen pisti kovasti kampoihin. Ennen seuraavaa matsia ehdimme tuskin hengähtää, kun peli jo alkoi, matseilla oli nimittäin vain noin puoli tuntia väliä. Toinen matsi Merikoski II:sta vastaan päättyikin 5-2, myös meidän hyväksemme. Viimeiseen matsiin meillä oli vähän enemmän aikaa levähtää, mutta olimme siitä huolimatta jo väsyneitä. Toisaalta TPS pelasi turnauksessa yllättävän hyvin ja antoi kovan vastuksen, ottelun päättyessä 8-6. TPS:n tiimipeli toimi erityisen hyvin.

Lähdimme pelien jälkeen Korsisaaren bussilla kotiin, ja olimme kotona jo sunnuntai-aamuna. Kaiken kaikkiaan Oulun osaturnaus onnistui meidän osaltamme hyvin, sekä pelien että matkan osalta. Seuraavan kerran pelaammekin Ilmajoella 28.-29.3.2009. Tervetuloa kannustamaan!

Joukkueenjohtaja ja kapteeni Petri Niemelä

Tutustu myös:

www.electricgladiators.net (Joukkueen omat nettisivut)