Banner
Banner
Banner
Banner

ADFE ESPANJAN SUOMALAINEN VAMMAISYHDISTYS 10-VUOTIAS

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

ADFE (Asociación de discapacitados finlandesa en España) on pääasiassa Aurinkorannikolla ja etenkin Fuengirolassa toimiva vammaisyhdistys, joka perustettiin 13.3.2007 eli melko tasaan 10-vuotta sitten.

Toimintamme rungon  ovat muodostaneet esteettömät retket aina hissillisillä busseilla lähinnä Malagan maakunnan eri nähtävyyksiin lähtien museoista ja luonnon nähtävyyksistä aina ratsutiloihin ja Jerezin moottoriurheilutapahtumiin. Yhdistyksemme piti myös Fuengirolassa jonkin aikaa nk. invarantaa, jossa vammaisia autettiin erikoispyörätuoleilla  mereen uimaan.
.
Yhteisöllisyyttä ovat tuoneet myös lukuisat ravintolaillat pikkujouluja myöten  sekä tietenkin seudulle uusina saapuvien vammaisten neuvonta ja usein ihan kädestä pitäen auttaminen arjen pulmissa, siis todellista vertaistukea käytännössä.

Pari viikkoa sitten olimme katsomassa vuoden urheilijan, Leo-Pekka Tähden seuran  Amivelin voittoa Gran Canariasta pyörätuolikoripallossa. Leo-Pekkahan muun harjoittelun ohella pelaa myös täällä korkeatasoisessa Espanjan pyörätuolikoripalloliigassa.

Kevään viimeisenä retkenä huhtikuun loppupuolella menemme ihastelemaan flamingoja Laguna de Puente Pierdakselle  ja paluumatkalla nautimme lammasaterian kuulussa ravintola El Trillossa.

Varsinaisen10-vuotisjuhlamme pidämme vasta ensi marraskuussa ja syyskautemme alkaa jo sitä ennen lokakuun lopussa, jolloin  teemme retken Picasso-museoon Malagaan ja kuten aina retkillämme nautimme herkullisen
aterian jossain viihtyisässä paikallisessa tavernassa.

Tänä vuonna olemme uudistaneet myös kotisivumme, www.adfe.fi joihin tutustumalla saat parhaan kuvan monipuolisesta toiminnastamme sekä ajankohtaisen tiedon tapahtumistamme.

 Mikäli jäsenyytemme kiinnostaa voit helposti tehdä liittymishakemuksen sivuillamme.

Kari Ellimäki
ADFE:n hallituksen puh.joht.
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it