Banner
Banner
Banner
Banner

Apuväline Lähdemäki Oy

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Oman alansa asiantuntija

Apuväline Lähdemäki Oy on elämää helpottavien laitteiden ja välineiden asiantuntija. Olemme palvelleet ammattitaidolla yksityishenkilöitä, julkista sektoria ja yrityksiä neljä vuosikymmentä - jo vuodesta 1971. Tuomme maahan kattavan valikoiman tuotteita lusikasta nojapyörään, porraskiipijästä keittiönostimeen. Myynnin, huolto- ja varaosapalvelun lisäksi teemme tuotteisiin sovituksia ja muutostöitä yksilöllisen tarpeen mukaan.

Toimistomme sijaitsee Forssassa Koskivuorenkadulla, jonne on keskitetty yrityksemme hallinto ja tuotekehitysyksikkö. Koskivuorenkadulla palvelee myös oma tuki- ja huoltopalvelumme. Tuotteiden myynti tapahtuu omassa palvelumyymälässämme.

 

Forssan palvelumyymälä

Forssan Asemanpuiston Hyvinvointitalossa sijaitseva palvelumyymälä tarjoaa laajan valikoiman elämää helpottavia laitteita ja välineitä.

Apuväline Lähdemäki Oy panostaa hyvään ja henkilökohtaiseen palveluun. Annamme henkilökohtaista apuvälineneuvontaa myös puhelimitse ja sähköpostilla. Apuväline Lähdemäki Oy on apuna täysipainoisessa elämässä. Myymälämme on avoinna ma - pe klo 9 - 17.

 

Myymälä
Rajakatu 2, 30420 Forssa.
Puh: +358 50 362 4833
E-mail: sales lahdemaki.com

 

Asiakaspalvelu
Puh: (03) 424 0650
Fax: (03) 424 0699
S-posti: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Postiosoite
Koskivuorenkatu 5, 30420 Forssa

 

Lähdemäen logo